πέμφιγα | Φαντασιώσεις ανδρων | ευολιο ερηθρας και εγκημοδηνη | μυς της πλατης | ερπης | ομαλος λεειχηνας

Παρέμβαση Μπλέρ για την αγοραπωλησία δίδυμων βρεφώνΟ βρετανός πρωθυπουργός κ. Τόνι Μπλερ χαρακτήρισε 'αηδιαστική' την πώληση μέσω Ιντερνετ αμερικανών διδύμων κοριτσιών, την ίδια στιγμή που οι αρχές της χώρας εξετάζουν το νομικό πλαίσιο της υιοθεσίας αυτής, η οποία έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. 'Πιστεύει πως η όλη υπόθεση είναι αηδιαστική και συμμερίζεται τη φρίκη της κοινής γνώμης για το γεγονός ότι βρέφη αγοράζονται και πωλούνται μέσω Ιντερνετ σαν να είναι εμπορεύματα και στην προκειμένη περίπτωση καταλήγουν να τα διεκδικούν ταυτόχρονα δύο ζευγάρια', δήλωσε ο εκπρόσωπος του κ.Μπλερ. Οι δίδυμες Κίμπερλι και Μπελίντα, μόλις έξι μηνών, δόθηκαν για υιοθεσία από τη μητέρα τους κ. Τράντα Ουέκερ τον περασμένο Δεκέμβριο στο ζεύγος Αλαν και Τζούντιθ Κίλσο από την Ουαλία, που πλήρωσαν το ποσό των 8.200 στερλίνων (περίπου 4,5 εκατομμύρια δραχμές). Το ζευγάρι αγνοούσε πως η εταιρία ‘Caring Heart Adoption’ του Ιντερνετ είχε ήδη πουλήσει τα βρέφη, έναντι του ποσού των 4.000 στερλίνων (περίπου 2,2 εκατομμύρια δραχμές), στο ζεύγος Ρίτσαρντ και Βίκι Αλεν από την Καλιφόρνια, το οποίο μεγάλωνε τα παιδιά για δυο μήνες.

Η μητέρα των παιδιών, προφασιζόμενη ότι θέλει να τα αποχαιρετήσει, τα πήρε και τα παρέδωσε στους Κίλσο, σε ένα ξενοδοχείο του Σαν Ντιέγκο. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε το κυνηγητό, οι Αλεν καταδίωκαν τους Κίλσο, που κατέληξαν στο ’ρκανσο, όπου οι νόμοι περι υιοθεσίας είναι περισσότερο ελαστικοί. Στο Λιτλ Ροκ έγινε δικαστήριο και οι Ουαλοί υιοθέτησαν επισήμως τα παιδιά. Από εκεί αναχώρησαν όλοι για την Ουαλία. Το ζεύγος Αλεν δήλωσε εξαγριωμένο ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει πίσω τα παιδιά, που ζούν με το ζεύγος Κίλσο, στο αγρόκτημα τους στην πόλη Φλιντσάιρ. Ο υπουργός Εξωτερικών κ. Τζακ Στρο χαρακτήρισε την αγοροπωλησία ‘πραγματικά αποτροπιαστική’, ενώ εκπρόσωπος του υπουργείου ανέφερε πως για να κινηθεί η βρετανική δικαιοσύνη, πρέπει πρώτα να αποφανθούν οι αμερικανικές αρχές αν η υιοθεσία της Κίμπερλι και της Μπελίντα από το ζεύγος Κίλσο είναι νόμιμη.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.