η καθολική εκκλησία είναι αντίθετη με τις εκτρώσεις | χαπια αμβλωσεις η εκτρωση

Χειρουργικά εργαλεία μίας χρήσεως λόγω της Κρόιτσφελντ ΓιάκομπςΕνα νοσοκομείο στο Πλύμουθ ανέβαλε όλες τις εγχειρήσεις για την αφαίρεση αμυγδαλών και αδενοειδών εκβλαστήσεων (κρεατάκια), εξαιτίας το φόβου που δημιουργεί η πιθανότητα μετάδοσης στον άνθρωπο της ασθένειας των τρελών αγελάδων κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης. Ενας σύμβουλος του Derriford Hospital ανέφερε ότι ο κίνδυνος μόλυνσης με τον τρόπο αυτό είναι πολύ μικρός και θεωρητικός. Αλλά οι ασθενείς πρέπει να περιμένουν μερικές εβδομάδες μέχρι να διατεθούν αναλώσιμα (μίας χρήσεως) χειρουργικά εργαλεία. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό τον μήνα ότι θα ξοδέψει εκατομμύρια λίρες προκειμένου να αποτρέψει τον κίνδυνο μετάδοσης της νόσου κατά τη διάρκεια μίας χειρουργικής επέμβασης. Τα χρήματα, θα δοθούν για να προμηθευτούν οι χειρουργοί μίας χρήσεως χειρουργικά εργαλεία για τις επεμβάσεις αμυγδαλών, ποσό που αναμένεται ότι θα ανέλθει περίπου σε 25 εκατομύρια λίρες. Επιπλέον η κυβέρνηση χορηγεί στα νοσοκομεία άλλα 200 εκατομύρια λίρες προκειμένου να εκσυγχονισθούν οι εγκαταστάσεις απολύμανσης και αποστείρωσης στο εθνικό σύστημα υγείας, ώστε να αποφευχθεί η μετάδοση της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας.

Το Derriford Hospital υπολογίζει ότι θα έχει αυτά τα νέα μίας χρήσεως χειρουργικά εργαλεία έως το τέλος του Φεβρουαρίου, αλλά όλες οι σχετικές επεμβάσεις για αμυγδαλές και κρεατάκια θα πρέπει να αναβληθούν έως τότε. Ο κ.Paul Windle-Taylor αναφέρει ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο επι του παρόντος που να δείχνει ότι η σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια μεταδίδεται από τα χειρουργικά εργαλεία, ωστόσο είναι σκόπιμο να ακολουθηθεί η καλύτερη πρακτική. Είναι ανάγκη να δοκιμασθεί και να υιοθετηθεί η εφαρμογή εργαλείων μίας χρήσεως και μέχρι τότε είναι προς το συμφέρον όλων να αναβληθούν άμεσα οι επεμβάσεις αμυγλαλών και αδενοειδών εκβλαστήσεων. Σημειωτέον ότι το Plymouth Hospitals Trust διενεργεί περίπου 700 επεμβάσεις αμυγδαλών ετησίως, οι περισσότερες σε μικρά παιδιά.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.