τριχωτη γλωσσα αντιμετωπιση | ρυτιδες αντιμετωπιση | στεατόρροια | καταγμα σκαφοειδους | παπαγια | ομφαλοκήλη

Εννιάχρονη απέκτησε νέο αυτί από τα πλευρά τηςΜια εννιάχρονη μαθήτρια στην Αγγλία έγινε 'το πρόσωπο των ημερών' στη Βρετανία, καθώς απέκτησε νέο αυτί από μέρος των πλευρών της, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα. Η μικρή Εμα Μπέιλις που γεννήθηκε με δυσμορφία στο αυτί, υποβλήθηκε σε μια πρωτοπόρα επέμβαση για την αποκατάσταση του αυτιού της, γράφει η εφημερίδα 'Mirror'. Χειρουργοί πήραν χόνδρο από τα πλευρά της και αφού του έδωσαν σχήμα, τον τοποθέτησαν στο κεφάλι της μικρούλας, πριν το καλύψουν με επιδερμίδα.

Η Εμα, από το βορειοδυτικό Λονδίνο είπε στους δημοσιογράφους ότι 'είχα συνηθίσει να με πειράζουν στο σχολείο αλλά τώρα δεν συμβαίνει αυτό και ... είναι υπέροχα. Γεννήθηκα με ένα μέρος του αυτιού μου να λείπει και ένα μέρος του να είναι διπλωμένο σαν φάκελος. Τώρα νιώθω πολύ ευτυχισμένη'. Η μητέρα του κοριτσιού είπε πως η κόρη της είχε πλήρη συναίσθηση της κατάστασής της και πάντα προσπαθούσε να καλύψει αυτό το ελάττωμα με τα μαλλιά της. 'Χωρίς αμφιβολία η επέμβαση αυτή άλλαξε τη ζωή της", πρόσθεσε. Η εγχείρηση έγινε στο νοσοκομείο Μάουντ Βέρνον στο Νόρθγουντ της Αγγλίας από το χειρουργό Ντέιβιντ Γκολτ και διήρκησε πέντε ώρες.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.