οξυγονο φυσιολογικες τιμες | τιειναι ο αχινοκοκος | δελτοειδης μυς | πόνος στο επιγάστριο | καρδιακη αρρυθμια

Στίβεν Χόκινγκ: Θα σχεδιασθεί βελτιωμένη ανθρώπινη φυλήΘα σχεδιασθεί επιτυχώς μια βελτιωμένη ανθρώπινη φυλή έως την επόμενη χιλιετία. Αυτό προέβλεψε ο 59χρονος διάσημος βρετανός φυσικός Στίβεν Χόκινγκ σε ομιλία του στη Βομβάη. Ο διάσημος αυτός επιστήμονας έσπευσε ωστόσο να συμπληρώσει ότι 'Δεν συνηγορώ υπέρ της γενετικής μηχανικής του ανθρώπου. Απλώς λέω ότι είναι πιθανόν να συμβεί, είτε μας αρέσει, είτε όχι'

Ο κ. Χόκινγκ, καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, είπε ακόμη ότι τα έμβρυα θα αναπτύσσονται έξω από το ανθρώπινο σώμα τα επόμενα 100 χρόνια. Οι άνθρωποι πρέπει να βελτιώσουν τις διανοητικές και φυσικές τους ικανότητες, ώστε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που δημιουργούν τα διαστημικά ταξίδια. 'Εάν δεν αυτοκαταστραφούμε στα επόμενα 100 χρόνια, πιστεύω ότι θα κατοικήσουμε πλανήτες στο κοντινό ηλιακό σύστημα και γειτονικά αστέρια', διευκρίνισε. Σημειωτέον ότι ο κ. Χόκινγκ, που πάσχει από μία ειδική μυοπάθεια, ζεί καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα και μιλάει μόνο με τη βοήθεια υπολογιστή, ενώ ταυτόχρονα είναι ο συγγραφέας του βιβλίου 'A Brief History of Time' (Μια σύντομη ιστορία του Χρόνου), βιβλίο που έχει σημειώσει πολύ μεγάλες πωλήσεις στο χώρο των εκδόσεων.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.