τι ειναι ο δελτοειδης | καρδιογραφημα | συμπτωματα κιρσων οισοφάγου | τριγλυκεριδια διαιτολογιο

Οι κύβοι βοδινού νοστιμεύουν... αλλά και ανησυχούν τους ΙταλούςΑνησυχίες ακόμη και για τους κύβους ζωμών βοδινού κρέατος υπάρχουν στην Ιταλία, όπου είναι έντονη η αμφιβολία σχετικά με το εάν η νόσος των τρελών αγελάδων μπορεί να μεταδοθεί και από τους κύβους. Την άποψη αυτή εξέφρασε ο επίτροπος που διόρισε η ιταλική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της νόσου BSE, κ. Γκουίντο Αλμποργκέτι, ο οποίος δήλωσε ότι 'Πρέπει να προσέξουμε, διότι αυτή η νόσος μπορεί να μεταδίδεται από τους κύβους και άλλα παρόμοια προϊόντα. Στο παρελθόν υπήρχαν αρκετές αμφιβολίες για τα υλικά με τα οποία παρασκευάζονταν. Σήμερα γίνονται έλεγχοι για όλα αυτά τα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Επειδή μάλιστα δεν γνωρίζουμε αν έχουν παρασκευασθεί πριν από τα υποχρεωτικά τέστ, θα πρέπει καλύτερα να εξετάζουμε την ημερομηνία'.

Ωστόσο το Ανώτατο Ινστιτούτο Υγείας διέψευσε κάθε πιθανό κίνδυνο. Ο διευθυντής κ. Πάολο Αουρέλι δήλωσε ότι 'Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, γιατί αυτά τα προϊόντα υπόκεινται σε σοβαρούς κανονισμούς που απαγορεύουν τη χρήση υλικών από ζώα που δεν είναι απολύτως υγιή'. Ομως οι διάφοροι ιταλικοί σύνδεσμοι καταναλωτών ζήτησαν να εξεταστεί η περίπτωση. Ο υπουργός Γεωργίας κ. Πεκοράρο Σκάνιο κάλεσε το Ινστιτούτο Υγείας να διατάξει έρευνες και έτσι προβλέπεται ότι σύντομα θα απαντηθεί εαν οι κύβοι είναι επικίνδυνοι ή όχι.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.