αφυδατωση δερματος | Μεσοπνευμόνιο | χαμηλου βαθμου επιθολιακα κυταρα στον τραχηλο

'Ατεκνο' το νέο έτοςΔεν θα ανακοινωθεί φέτος το όνομα του πρώτου μωρού τους έτους, ούτε και τα δώρα που θα λάβει, ύστερα από σχετική απόφαση της Ενωσης των Μαιευτήρων - Γυναικολόγων Ελλάδος. Η απόφαση αυτή ελήφθη προκειμένου να αποφευχθεί η εκμετάλλευση του τοκετού ενός παιδιού αποκλειστικά για διαφημιστικούς ή εμπορικούς λόγους. Παρά το γεγονός ότι το φετινό μωρό δεν θα ήταν απλά το πρώτο του έτους, αλλά το πρώτο της νέας χιλιετίας, η Ενωση απέστειλε σχετική ανακοίνωση προς όλα τα μαιευτήρια της χώρας να μην κάνουν δεκτές τις σχετικές δηλώσεις.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι κάθε χρόνο τα πρωτεία για το πρώτο παιδί του έτους δεν τα λαμβάνει ένα μόνο μαιευτήριο, αλλά σχεδόν όλα, αφού δεκάδες επίτοκες γυναίκες ταλαιπωρούνται κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς, ώστε να κατορθώσουν να γεννήσουν το παιδί τους ακριβώς στις 12 τα μεσάνυκτα. Η φετινή όμως απόφαση φαίνεται ότι βάζει τέλος σε αυτό έθιμο των τελευταίων ετών.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.