δοντια.για.γεφυρες | σπυρακια στα χειλη του αιδιου | ανεμογκαστρι | σκυλος ερεθισμενο στηθως | κεφαλαλγια horton

Αθώα η 78χρονη εμπειρική θεραπεύτριαΑθώα κηρύχθηκε από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο η 78χρονη Κωνσταντίνα Τσούλου, η οποία, σύμφωνα με καταγγελίες, εμφανιζόταν ως εμπειρική θεραπεύτρια πάσας νόσου, προσφέροντας μαντζούνια και άλλα βοτανοπαρασκευάσματα σε ασθενείς που την επισκέπτονταν στο σπίτι της, στην Αργυρούπολη Αττικής. Η 'γιατρίνα' - γερόντισσα συνελήφθη προ ημερών επ'αυτοφώρω να εισπράττει 50.000 δρχ. σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα από μια νεαρή συνεργάτρια αθηναϊκής εφημερίδας, η οποία της παρουσιάστηκε ως πάσχουσα από ανίατο νόσημα και στην οποία η κατηγορουμένη πρόσφερε μια περίεργη αλοιφή κάτι σαν ψαρόκολλα για να κάνει επαλείψεις στο υπογάστριο.

Στην απολογία της στο δικαστήριο η κ. Τσούλου αρνήθηκε ότι παρουσιάζεται ως γιατρός, παραδέχθηκε όμως ότι δίνει βότανα με αμοιβή σε όποιους ενδιαφέρονται να γίνουν καλά.’Είμαι ένα ασήμαντο ανθρωπάκι’ πρόσθεσε και εξήγησε ότι στη νεαρή μηνύτρια έδωσε τρεις συνταγές εισπράττοντας 50.000 δρχ. τις οποίες όμως όπως είπε, επέστρεψε αμέσως όταν συνελήφθη. Το δικαστήριο τελικά μετά από σχετική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας κήρυξε αθώα την Τσούλου από το αδίκημα της απάτης, εφόσον κανένα από τα φερόμενα ως θύματά της δεν έχει υποβάλει μήνυση εναντίον της. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου ωστόσο, συνέστησε διακριτικά στην ηλικιωμένη κυρία Κωνσταντίνα να πάψει να κάνει αυτές τις δουλειές στο μέλλον, γιατί είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.