φυσιοθεραπειες παρενεργειες | κακωση στερνοκλειδομαστοειδη | ταχυτητα καθιζησης ερυθρων | στειροτητα

Παγοδρόμιο η Κόκκινη ΠλατείαΓια πρώτη φορά οι Μοσχοβίτες θα μπορούν να κάνουν πατινάζ στην Κόκκινη Πλατεία, μετά την απόφαση του Κρεμλίνου να μετατρέψει την πλατεία σε ένα τεράστιο παγοδρόμιο για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Το παγοδρόμιο να λειτουργεί από το Σάββατο και οι φανατικοί του πατινάζ θα μπορούν να γλιστρούν μπροστά από το μαυσωλείο του Λένιν κάτω από τα φώτα ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου ύψους τριάντα μέτρων.

Στην Κόκκινη Πλατεία, την εποχή της Σοβιετικής Ενωσης, συνήθως πραγματοποιούνταν στρατιωτικές παρελάσεις, όμως τώρα χιλιάδες κάτοικοι της ρωσικής πρωτεύουσας συγκεντρώνονται εκεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να ακούσουν τις καμπάνες του Κρεμλίνου να χτυπούν στον ερχομό του καινούργιου χρόνου.
Φέτος, στην πλατεία θα λειτουργήσει χριστουγεννιάτικη αγορά, θα πραγματοποιηθεί μουσική συναυλία και από τις τεράστιες οθόνες που θα στηθούν στο χώρο θα απευθύνει το πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος Πούτιν.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.