φλεγμονη εντερου | πυλαια φλεβα θρομβωση | εικονα κοιλιακης εκτακτης συστολης στο καρδιογραφημα

Dr. Christmas: o γιατρός των ΧριστουγέννωνΕάν νομίζατε ότι τα Χριστούγεννα δεν έχουν τον προσωπικό τους γιατρό τότε σίγουρα δεν έχετε ακούσει για τον διάσημο Dr. Christmas. Ο Dr. Christmas είναι ένας γιατρός πολύ διαφορετικούς από τους συνηθισμένους, αλλά οι ‘διαγνώσεις’ και οι ‘επεμβάσεις’ του είναι ιδιαίτερα πολύτιμες κατά την περίοδο των γιορτών. Η ομάδα του Dr. Christmas, αποτελείται από τον Βοb Pranga και την Debi Staron, οι οποίοι εργάζονται ως γιατροί των Χριστουγέννων εδώ και επτά χρόνια, παρέχοντας χρήσιμες επαγγελματικές διακοσμίσεις και συμβουλές για τις γιορτές. Ο Bob ξεκίνησε την επιχείρηση αυτή στη Νέα Υόρκη το 1984, διακοσμώντας καταστήματα, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Το ταλέντο του όμως ήταν τόσο μεγάλο, με αποτέλεσμα η πελατεία του να ενθουσιασθεί και να τον προσλάβει και για τη διακόσμιση των σπιτιών της.

Ετσι γεννήθηκε ο γιατρός των Χριστουγέννων, ο οποίος έλαβε αυτό το όνομα από ένα πελάτη του, γιατί κατά την περίοδο των γιορτών ο Bob 'εφημέρευε' 24 ώρες το 24ωρο, προκειμένου να αντιμετωπίσει κάθε επείγον και έκτακτο περιστατικό! Κάθε χρόνο οι δουλειές του αυξάνονταν ολοένα και περισσότερο και πολύ σύντομα συνεργάστηκε με την ηθοποιό Debi Sharon, οπότε εκμεταλλευόμενοι και οι δύο τις πολύτιμες γνωριμίες τους τόσο στο χώρο του Hollywood όσο και στην Νέα Υόρκη, αποφάσισαν και έφεραν τον γιατρό των Χριστουγέννων στην Πόλη των Αγγέλων.

Η κίνηση ήταν ιδιαίτερα έξυπνη, καθώς η ανάγκη για τις υπηρεσίες τους στην πρωτεύουσα της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας ήταν σαφώς πολύ μεγάλη. Η επιχείρηση της ομάδας του Dr. Christmas άνθιζε διαρκώς και στη λίστα των πελατών της άρχισαν να περιλαμβάνονται διάσημοι αστέρες του Hollywood. Η επιχείρηση αυτή είναι πλέον μία ολόκληρη αυτοκρατορία, που έχει αναλάβει τη διακόσμηση και το στολισμό περίπου 3.500 δέντρων, ενώ δηλώνει έτοιμη να επεκταθεί ακόμα περισσότερο, με την δημιουργία και πώληση βιβλίων και βιντεοκασσετών.

Εχει παραχθεί μία ολόκληρη σειρά από ενημερωτικές κασσέτες, που περιέχουν κατευθύνσεις και οδηγίες για την ορθή επιλογή, φωτισμό και διακόσμιση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων και κάθε χρόνο θα δημιουργείται μία νέα κασσέτα, η οποία θα περιλαμβάνει περισσότερα μυστικά και ιδέες διακόσμησης. Ενδεικτικά παρατίθενται ορισμένοι από τους πλέον διάσημους πελάτες της ομάδος του Dr Christmas: Carrie Fisher, Shirley MacLaine, Stephen Spielberg, Ronald & Nancy Reagan, Walter Matthau, Madonna, Debbie Reynolds, Danny Thomas, Linda Evans, Andy Garcia, Barron Hilton, Tiffany & Co. Καλές γιορτές και μη ξεχνάτε, σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού διακόσμησης το http://www.drchristmas.com/ εφημερεύει!

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.