ποναει η απονευρωση μετα | πνευμονία συμπτώματα χωρίς πυρετο | τρανσαμινασες | μετωπιαίοι κόλποι

Πουτίγκες 'μολότοφ'Σε ισχυρό εκρηκτικό μπορούν να μεταβληθούν οι χριστουγεννιάτικες πουτίγκες, το παραδοσιακό γλύκισμα που σερβίρεται την ημέρα των Χριστουγέννων σε όλες τις αγγλικές οικογένειες και όχι μόνον, προειδοποιούν ειδικοί, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα ‘Sun’. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των ειδικών, η χριστουγεννιάτικη πουτίγκα μπορεί να προκαλέσει σοβαρή έκρηξη αν υπερθερμανθεί στο φούρνο μικροκυμάτων. Τα φρουϊ γλασέ και η ζάχαρη, δυο από τα βασικά συστατικά της, μπορεί να αντιδράσουν σε συνθήκες υψηλής θερμότητας και να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές σε ένα σπίτι και να καταστούν επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα των προσώπων που διαμένουν σε αυτό, προσθέτουν οι ειδικοί, επικαλούμενοι την περίπτωση μιας γυναίκας 49 ετών, η οποία χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο μετά από την ‘έκρηξη’ της πουτίγκας της.

‘Οι άνθρωποι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι κρατούν στα χέρια τους ένα γλύκισμα που θα μπορούσε να γίνει ένα ισχυρό εκρηκτικό, όταν βάζουν τις πουτίγκες στο φούρνο μικροκυμάτων. Αυτό μπορεί να μοιάζει κωμικό, όμως οι πουτίγκες μπορούν να προκαλέσουν εκρήξεις ικανές να καταστρέψουν ένα σπίτι’, δήλωσε ο Ντέιβιντ Τζένκινς της Βρετανικής Βασιλικής Εταιρείας για την Πρόληψη Ατυχημάτων. ‘Οι περισσότεροι αφήνουν συνήθως την πουτίγκα τους να ζεσταθεί ενώ εκείνοι διασκεδάζουν. Αλλά είναι σημαντικό να έχει κανείς υπόψη του ότι εάν ψηθούν πάρα πολύ μπορεί να εκτοξευτούν’, προσθέτει ο Μάλκομ Ουέστγουντ, εκπρόσωπος των πυροσβεστών του Ουέστ Μίντλαντς, στην κεντρική Βρετανία.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.