δίαιτα για συμφυσεις εντερου | θυρεοσφαιρινη | εξαρθρημα γομφου | πολυποδας εντερου εγχειρηση | γαστρορραγία

Χριστουγεννιάτικος κουμπαράς για τα παιδιά των φαναριώνEνας τεράστιος κουμπαράς στο σχήμα της γης τοποθετήθηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος, από τη UNICEF και σε συνεργασία με την κρατική τηλεόραση, με σκοπό την έμπρακτη έκφραση της αλληλεγγύης των πολιτών της πρωτεύουσας, προς τα παιδιά όλου του κόσμου. Μέσα σε μία εορταστική ατμόσφαιρα, ο πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της UNICEF, κ. Λάμπρος Κανελλόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΤ, κ. Παναγιώτης Παναγιώτου, εγκαινίασαν τον κουμπαρά, τονίζοντας ότι όλα τα έσοδά από τις φετινές εκδηλώσεις θα διατεθούν για τα παιδιά των φαναριών.

Ο κουμπαράς θα παραμείνει στην πλατεία Κλαυθμώνος για δεκαπέντε ημέρες και όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν όποια βοήθεια μπορούν για τα παιδιά του δρόμου, τα οποία, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Παναγιώτου, είναι αντικείμενο της πιο ακραίας μορφής εκμετάλλευσης, μίας εκμετάλλευσης που εάν συνεχίσει να υφίσταται μπορεί να αποτελέσει απειλή της κοινωνικής συνοχής. Στην τελετή των εγκαινίων του κουμπαρά υπήρξαν οι χορωδίες των ιδιωτικών σχολείων ‘Χατζήβεη’ και ‘Λιναρδάτου-Αυγουλέα’, καθώς επίσης και η χορωδία του νηπιαγωγείου της κοινότητας Φιλιππινέζων, οι οποίες γέμισαν την ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικες νότες και τραγούδια, προσφέροντας σε όλους τους παρευρισκόμενους χριστουγεννιάτικες στιγμές και εικόνες.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.