τι ειναι οι εκτακτες συστολες | απονεύρωση | Τετανια | βουλωμενες σαλπιγγες συμπτωματα | αλλο γριπη αλλο κρυωμα
11 ΔΕΚ 2000

Όροι με ειδικό ενδιαφέρον στο κείμενο:

Ριζική αντιμετώπιση των προβλημάτων όρασηςΟι νέες τεχνολογίες και η εφαρμογή τους στις οφθαλμολογικές επεμβάσεις, υπόσχονται εκπληκτικά αποτελέσματα στους ανθρώπους με προβλήματα όρασης. Στην επόμενη πενταετία ή δεκαετία η αποκατάσταση των προβλημάτων αυτών θα είναι σε τέτοιο βαθμό εφικτή που τα άτομα αυτά θα μπορούν να βλέπουν καλύτερα και από αυτούς που δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τα μάτια τους. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία το 30% των κατοίκων της Γης είναι μύωπες και το 50% υπερμέτρωπες.

Οπως επισήμανε ο πρόεδρος της Eλληνικής Eταιρείας Kαταρράκτη και Διαθλαστικής Xειρουργικής, καθηγητής κ. Σπ. Γεωργαράς, σε συνέντευξη που δόθηκε με αφορμή το 18ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Οφθαλμολογίας πρεσβύωπες και υπερμέτρωπες θα μπορούν να αποκτήσουν ακόμη και 20/10 όρασης, θα έxουν δηλαδή διπλάσια όραση από το κανονικό. Στο συνέδριο θα γίνουν εκτενείς αναφορές στις νέες τεχνολογίες και στις εφαρμογές τους στην οφθαλμολογία, όπως για παράδειγμα η χρήση μικροσταγονιδίων νερού για την θεραπεία του καταρράκτη.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.