ερπητικη στοματιτιδα σε παιδια | οζώδες ερυθημα | ογκος στον ορθο συμπτωματα | ru486 ελλαδα

Σύζυγος ή ερωμένη: Το έμφραγμα παραμονεύει!Σχεδόν οι μισοί από αυτούς που παθαίνουν έμφραγμα την ώρα της σεξουαλικής επαφής δεν βρίσκονται εκείνη τη στιγμή με το μόνιμο σύντροφό τους. Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο Ιάπωνας γιατρός κ. Ιζούμι Τογιόντα κατά τη διάρκεια του 4ου Παγκόσμιου Συνεδρίου για τα Εμφράγματα, που έγινε στη Μελβούρνη. Σύμφωνα με την έρευνά του, το 46% αυτών που υπέστησαν έμφραγμα κατά τη διάρκεια του σεξ, σημειώθηκε σε ανθρώπους που είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις ή σχέσεις με πόρνες, ενώ το 54% βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή με τον μόνιμο ερωτικό τους σύντροφο.

Οι κίνδυνοι από ένα έμφραγμα αυξάνονται ιδιαίτερα, όταν αυτό επέρχεται κατά τη διάρκεια μίας εξωσυζυγικής σεξουαλικής επαφής, διότι τις περισσότερες φορές η αναζήτηση βοήθειας καθυστερεί. Οι αναστολές είναι πολλές και οι κοινωνικές επιπτώσεις που συχνά επιφέρει η αποκάλυψη ενός τέτοιου γεγονός τις επιτείνει, με αποτέλεσμα τελικά ο ασθενής να μη λαμβάνει εγκαίρως τις πρώτες βοήθειες, παρά το γεγονός ότι σε ένα τέτοιο επείγον περιστατικό κάθε λεπτό είναι πολύτιμο. Ο κίνδυνος να μην αποκαλυφθεί μία ‘παράνομη’ σχέση ή ακόμα και ο φόβος των επιπτώσεων, μπορεί να έχουν δραματικά αποτελέσματα, για τον άνθρωπο, που αναζήτησε κάποιες στιγμές απόλαυσης σε ‘ξένη’ αγκαλιά.

Οπως τόνισε ο κ. Τογιόντα, η ιδιαιτερότητα των σχέσεων αυτών, καθιστά δύσκολη την διεξαγωγή εμπεριστατωμένων ερευνών, προκειμένου να καταστεί δυνατή η εξεύρεση αντιμέτρων για την πρόληψη των εμφραγμάτων στη διάρκεια αυτών των σεξουαλικών επαφών. Συμπλήρωσε δε ότι ‘οι εξωσυζυγικές σεξουαλικές επαφές ή οι επαφές με πόρνες, θα πρέπει να γίνονται γνωστές στους ερευνητές, ώστε να τους δίδεται η ευκαιρία να διευκρινίσουν στατιστικά τα αίτια και τη φύση των εμφραγμάτων στο σύνολό τους’.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.