τι ειναι μεσογειακη αναιμια | εκτρωση στην πρωτη εγκυνοσυνη | μαντου | παρακεντηση ασκιτικου υγρου

Απέτυχε η διάσκεψη για το κλίμα στη ΧάγηΟι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ενωση, απέτυχαν να εξομαλύνουν τις σφοδρές διαφωνίες τους, για τους τρόπους περιορισμού των επικίνδυνων αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου με αποτέλεσμα να αποτύχει η διάσκεψη για το κλίμα στη Χάγη. Η Ευρωπαϊκή Ενωση, επέκρινε τις συμβιβαστικές προτάσεις που κατατέθηκαν για να άρουν το αδιέξοδο που προέκυψε μεταξύ των 15 χωρών μελών της και των Ηνωμένων Πολιτειών στη διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα, με στόχο την αποτροπή του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Απογοητευτικές και απαράδεκτες, χαρακτήρισε τις προτάσεις η υπουργός περιβάλλοντος της Γαλλίας Ντομινίμ Βουανέ. Η Βουανέ, η χώρα της οποίας ασκεί την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης για το τρέχον εξάμηνο, αρνήθηκε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των προτάσεων καθώς μπήκε σε άλλη αίθουσα για διαβουλεύσεις με τους τεχνολόγους εμπειρογνώμονες για να εξετάσουν τις προτάσεις. Η διαφωνία έχει προκύψει για ένα σχέδιο των ΗΠΑ με το οποίο επιτρέπεται στις αναπτυσσόμενες χώρες να παράγουν βλαβερά για το περιβάλλον αέρια, όπως το διοξείδιο του άνθρακα, παραβιάζοντας τη συμφωνία του Κιότο του 1997. Η Ουάσινγκτον επιμένει ότι δεν θα μπορέσει να εκπλήρώσει τους στόχους της αν δεν χρησιμοποιήσει τέτοιες μεθόδους.

Ωστόσο απο την πλευρά του ο Βρετανός Υπουργός Περιβάλλοντος Μάικλ Μίτσερ, τόνισε ότι η αποτυχία της συνόδου, για τη σύναψη μιας συμφωνίας για τον περιορισμό του φαινομένου του θερμοκηπίου, δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν οι προσπάθειες συντονισμού της περικοπής της έκλυσης επικίνδυνων για το περιβάλλον, αερίων.

Οι διαπραγματεύσεις για το κλίμα θα επαναληφθούν το Μάιο του 2001. Ωστόσο οι ειδικοί επί του κλίματος δηλώνουν ότι η αποτυχία στη Χάγη για την εφαρμογή μέτρων που θα περιορίσουν τα αέρια που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, όπως είναι το διοξείδιο του ανθράκος, θα έχει ως συνέπεια την εκδήλωση κι άλλων σφοδρών καταιγίδων και πλημμυρών σαν αυτές που έπληξαν φέτος πολλές περιοχές της Ασίας, της Ευρώπης και της Αυστραλίας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.