συριγγια στο σωμα | κοιλιακό άλγος | βραχιολακια ναυτιας εγκυμοσυνης

Ο Αρχιεπίσκοπος θα μιλήσει στο Πανελλήνιο Χειρουργικό ΣυνέδριοΗ «Ορθόδοξη άποψη για την ευθανασία», θα είναι το θέμα της ομιλίας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Χριστόδουλου, στο 22ο Πανελλήνιο Χειρουργικό Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου στην Αθήνα. Η επίσημη άποψη της εκκλησίας, για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, που απασχολεί έντονα τόσο την επιστημονική κοινότητα όσο και τους απλούς πολίτες, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το 22ο Πανελλήνιο Χειρουργικό Συνέδριο συμπληρώνει φέτος 72 χρόνια ζωής. Είναι αφιερωμένο στον «Νέο Ελληνα Χειρουργό» και για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν στρογγυλές τράπεζες από ειδικευόμενους γιατρούς και φοιτητές, με στόχο να αναδείξουν την δουλειά τους, αλλά και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον. Οπως δήλωσε ο πρόεδρος του συνεδρίου κ. Ε. Χατζηγιαννάκης, «στην ανατολή της νέας χιλιετίας πρέπει να ατενίζουμε με σοβαρότητα και διορατικότητα το μέλλον των νέων ανθρώπων, καθώς αυτοί είναι η ελπίδα της χειρουργικής».

Αλλη μια καινοτομία του συνεδρίου θα είναι η συνεργασία Ελλήνων και Τούρκων γιατρών γαι το θέμα της εχινοκοκκίασης. Μιας ασθένειας που παρουσιάζει έξαρση και εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τόσο την χώρα μας, όσο και την Τουρκία. Στην Ελλάδα μετά από σοβαρές προσπάθειες, η ασθένεια παρουσιάζει μείωση κατά 70%, στην γειτονική χώρα όμως, η κατάσταση εξακολουθεί να είναι σοβαρή.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.