κηδεμωνας για κυφωση | πυρετος του χορτου και δεκατα | λαγονια αρτηρια | πόνος στη βουβωνική χώρα

Καλά νέα για τους φορείς του AIDS που θέλουν να τεκνοποιήσουνΜία τεχνική, χάρη στην οποία, oι άνδρες οι οποίοι είναι οροθετικοί στον ιό του AIDS θα μπορούν να τεκνοποιούν, χωρίς να μολύνουν την σύντροφο ή το παιδί τους, έρχεται να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν τα άτομα αυτά. Τα τελευταία χρόνια η διάρκεια της ζωής των φορέων του AIDS, έχει παραταθεί σημαντικά χάρη στις νέες θεραπείες κατά του ιού, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να θέλουν να τεκνοποιήσουν. Ο κίνδυνος όμως να μολυνθεί η γυναίκα ή το παιδί καθιστούσε κάτι τέτοιο απαγορευτικό.

Με την τεχνική αυτή, που καλείται “Sperm Washing”, διαχωρίζονται τα σπερματοζωάρια από το σπερματικό υγρό και στην συνέχεια τα πιο δυνατά απ΄αυτα χρησιμοποιούνται για να γονιμοποιηθεί η γυναίκα. Οπως ανακοίνωσε η καθηγήτρια Ανοσολογίας του Imperial College of Science, Technology and Medicine στο Λονδίνο, κ. Jill W. Gilmour, στο ετήσιο συνέδριο της American Society for Reproductive Medicine, το οποίο γίνεται αυτές τις μέρες στο San Diego, η μέθοδος αυτή έχει χρησιμοποιειθεί σε περισσότερες απο 2500 περιπτώσεις στην Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία χωρίς καμία μητέρα να μολυνθεί από τον ιό.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.