απο ποια ηλικια γινεται καυτηριαση μυτης | πλευροδυνία θεραπεια | ολικη αφαιρεση στομαχου απο καρκινο

Η τηλεϊατρική κράτησε μια μέραΜία φορά χρησιμοποιήθηκαν τα μηχανήματα τηλεϊατρικής που εγκαταστάθηκαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Ηταν την μέρα, που σε πανηγυρικό κλίμα και παρουσία επώνυμων εκπροσώπων της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του νησιού, έγινε η επίδειξη της λειτουργίας τους, πριν έναν ακριβώς χρόνο. Το θέμα έφερε στην επιφάνεια με δημοσιεύματα της, η τοπική εφημερίδα ΄Αιολικά Νέα΄. Οπως έγραψε η εφημερίδα, τα μηχανήματα τοποθετήθηκαν για τις ανάγκες της επίδειξης στο γραφείο του Προέδρου του νοσοκομείου και μετά από λίγους μήνες, μεταφέρθηκαν στην βιβλιοθήκη της Νοσηλευτικής Σχολής, όπου και παραμένουν μέχρι σήμερα αχρησιμοποίητα.

Σύμφωνα με τον σημερινό Πρόεδρο του νοσοκομείου κ. Μ. Κλαδογένη, η προηγούμενη διοίκηση δεν προέβη στην πρόσληψη του απαραίτητου για την λειτουργία των μηχανημάτων προσωπικού και δεν φρόντισε για την διαμόρφωση ενός κατάλληλου χώρου προκειμένου αυτά τα μηχανήματα να τοποθετηθούν. Οπως δήλωσε, τα μηχανήματα αυτά θα επιστραφούν στον ΟΤΕ, ο οποίος τα είχε παραχωρήσει στο νοσοκομείο και με συνεχείς επιστολές του ζητούσε την επιστροφή τους, καθώς είχαν πέσει σε αχρηστία…

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.