βοτανα για καταθληψη | αδενοκαρκινωμα παχεος εντερου | τρανσαμινασες αυξημενες σε παιδια | βελονισμος εκζεμα

Αποσύρθηκε ποσότητα βοδινού από τα Carrefour στην ΓαλλίαΑπό 39 σουπερμάρκετ της αλυσίδας Carrefour στην Γαλλία, αποσύρθηκαν ποσότητες βοδινού κρέατος, για τις οποίες υπήρχαν υποψίες για μόλυνση από την νόσο των τρελών αγελάδων.
To υπουργείο Γεωργίας της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι ειδοποίησε την αλυσίδα σουπερμάκετ Carrefour να αποσύρει από τα ράφια της ποσότητες κρέατος που ενδεχόμενα να έχουν μολυνθεί από την ασθένεια των τρελών αγελάδων. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι περίπου ένας τόνος βοδινού κρέατος από ένα κοπάδι ζώων στο οποίο είχε εντοπιστεί ένα κρούσμα της ασθένειας των τρελών αγελάδων, είχε πωληθεί στην αλυσίδα αυτή σουπερμάρκετ. Εκπρόσωπος της αλυσίδας σε τηλεφωνική επικοινωνία επιβεβαίωσε ότι τα κρέατα απομακρύνθηκαν από 39 καταστήματά της στην βόρεια Γαλλία και στην περιοχή του Παρισιού. Εξ άλλου, ραδιοφωνικός σταθμός της Γαλλίας ανέφερε ότι τα σουπερμάρκετ της αλυσίδας Carrefour με τα ύποπτα κρέατα βρίσκονται στην βόρεια Γαλλία και την περιοχή του Παρισιού. Η ποσότητα είχε αρχίσει να διατίθεται από τις 9 Οκτωβρίου στα 39 σουπερμάρκετ.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.