το εμβολιο του κοκκυτη ποτε γινεται? | εμβολιο ιλαρας ενδομυικα; | εξογκωμα γλωσσας απο δαγκωμα

Αυξημένη ζήτηση στα αντιγριπικά εμβόλιαΑυξημένη είναι η ζήτηση των αντιγριπικών εμβολίων φέτος συγκριτικά με την αντίστοιχη κατά το περσινό φθινόπωρο. Πέρυσι, έγιναν συνολικά 1.100.000 εμβολιασμοί, ενώ οι φετινές εισαγωγές ανέρχονται σε 1.000.000 σκευάσματα και αναμένονται ακόμη ελάχιστα. Στο μεταξύ, έχουν ήδη αρχίσει να πληθαίνουν τα κρούσματα των ιώσεων της εποχής και αν δεν υπάρξει μέριμνα, ενδέχεται να παρουσιασθούν ελλείψεις στην αγορά. Να θυμίσουμε ότι οι ειδικοί επιστήμονες που συμμετείχαν στο συνέδριο που διοργάνωσε πριν μερικές ημέρες στην Κρήτη, η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Γρίπης, εμφανίστηκαν ιδιαίτερα προβληματισμένοι για τα επερχόμενα κρούσματα γρίπης και όπως τόνισαν, η ανάγκη εμβολιασμού στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού όπως ηλικιωμένοι, παιδιά, ασθενείς με διαβήτη ή με χρόνιες παθήσεις του καρδιαγγειακού και του αναπνευστικού συστήματος, κρίνεται απολύτως απαραίτητη.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.