Είναι απαραίτητο το αλάτι στη ζωή μας | b karotinh | βουβωνοκήλη μετα την εγχειρηση | εγκυος η κατα φαντασια

Υποπτο για εμφράγματα συστατικό δημοφιλών φαρμάκωνΤην απόσυρση από την αγορά σκευασμάτων αδυνατίσματος αλλά και άλλων φαρμακευτικών σκευασμάτων που περιέχουν φαινυλπροπανολαμίνη, μία ουσία που θεωρείται ύποπτη για την πρόκληση καρδιακών εμφραγμάτων, ζήτησε από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ειδική συμβουλευτική επιτροπή. Η συγκεκριμένη ουσία, περιέχεται σε προϊόντα αδυνατίσματος όπως το Dexatrim αλλά και σε φάρμακα όπως τα DIMETAPP, ORNADE, RHINOPRONT για το συνάχι, που χρησιμοποιούν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Να σημειωθεί ότι ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων συνήθως ακολουθεί τις προτάσεις των συμβουλευτικών του επιτροπών, ενώ αναμένεται η ανακοίνωση του ΕΟΦ.

Ωστόσο, θα πρέπει να τονιστεί ότι τα φάρμακα αυτά που χορηγούνται για το συνάχι και συναφείς καταστάσεις και περιέχουν φαινυλπροπανολαμίνη χρησιμοποιούνται με επιτυχία επί έτη και δεν έχουν αναφερθεί αξιόλογες παρενέργειες. Πάντα βέβαια εφόσον η χρήση τους είναι λογική και κάτω από ιατρική παρακολούθηση. Ακόμη επισημαίνεται οτι το Dexatrim δεν κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.