λοιμωξη αναπνευστικου | ab εναντι του αυστραλιανου αντιγονου | ναυτίες εγκυμοσύνης αντιμετώπιση

Κλείνει ο Συμβουλευτικός Σταθμός στο ΚερατσίνιΠροβλήματα έχουν δημιουργηθεί στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Προληπτικής Ιατρικής στο Κερατσίνι, μετά από απόφαση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει σε απολύσεις εργαζομένων από το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Σταθμού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Κερατσινίου, οι απολύσεις των 6 επιστημόνων οδηγούν σε άμεσο κλείσιμο των τμημάτων Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ψυχολογικής Στήριξης Παιδιών, Εφήβων και Ενηλίκων, Κοινωνικής Εργασίας, Ειδικής διδασκαλίας για μαθησιακές δυσκολίες.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την ψυχολόγο του Σταθμού κ. Κωνσταντινίδου Ζέτα, μας επεσήμανε ότι ο Συμβουλευτικός Σταθμός που λειτουργεί από το 1994 αποτελεί τον πιο ζωντανό οργανισμό του Δήμου, με μεγάλη προσφορά έργου μια και έχει εξυπηρετήσει μέχρι τώρα 2000 δημότες και τις οικογένειές τους, συνεργάζεται με όλα τα σχολεία, νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, παρέχει πρόληψη με τη λειτουργία σχολών γονέων και προσφέρει δωρεάν αξιόπιστες υπηρεσίες που στον ιδιωτικό τομέα κοστίζουν πανάκριβα.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.