αποχρεμπτικό | παχια μητρα | χολοκυστιτιδα εργαστηριακα | ερπητικη στοματιτιδα κ πυρετος | αυτοάνοση γαστρίτιδα

Τα γενετικά τεστ στην υπηρεσία των ασφαλιστικών εταιρειώνΤα γενετικά τεστ θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι ασφαλιστικές εταιρείες για έλεγχο των πελατών τους, σύμφωνα με απόφαση της Βρετανικής κυβέρνησης που αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο. Η είδηση που μεταδόθηκε σήμερα από το BBC αναφέρει ότι η απόφαση θα αφορά αρχικά το τεστ που γίνεται για να διαπιστωθεί αν κάποιος θα νοσήσει από την νόσο χορεία του Huntington, μια κληρονομική ασθένεια που προσβάλλει το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα, προκαλώντας ποικίλες κινητικές διαταραχές, ενώ άλλα test (όπως για την νόσο του Alzheimer), βρίσκονται υπό εξέταση.

Η Βρετανία γίνεται έτσι η πρώτη χώρα στον κόσμο, που θα επιτρέψει την χρήση της γενετικής τεχνολογίας για μή επιστημονικούς λόγους. Οπως είναι φυσικό η απόφαση αυτή αναμένεται να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι άτομα που βρίσκονται θετικά σε αυτά τα test θα αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες στο να ασφαλιστούν ή θα αυξάνει υπερβολικά το ποσό των ασφαλίστρων.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.