ισχαιμια εντερου | τρανσαμιναση | τραχειοβρογχίτιδα συμπτωματα | ti na kanw gia tis rutides ekfrasis

Κατ' οίκον νοσηλεία από το ΥΓΕΙΑΝοσηλεία στο σπίτι και επείγουσα εξωνοσοκομειακή περίθαλψη υπόσχεται το καινούργιο τμήμα της "Κατ' Οίκον Νοσηλείας" του Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου Αθηνών "Υγεία". Η νέα υπηρεσία εξυπηρετεί το λεκανοπέδιο της Αθήνας και βρίσκεται σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, με πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες, που κάθε μία είναι στελεχωμένη με ιατρό, νοσηλεύτρια και νοσοκόμο-τραυματιοφορέα. Η υπηρεσία απαντά όλο το 24ωρο στο τηλέφωνο 1051 και εκτός από την άμεση ιατρική επίσκεψη, υπάρχει η δυνατότητα λήψης ακτινογραφιών και πραγματοποίηση εξετάσεων αίματος στο σπίτι ή ακόμη αν θεωρηθεί αναγκαίο η εγκατάσταση στο δωμάτιο του ασθενούς του κατάλληλου εξοπλισμού για να αρχίσει πρόγραμμα νοσηλείας στο σπίτι, υποκαθιστώντας σε πολλές περιπτώσεις την εισαγωγή σε νοσοκομείο.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Διευθυντή του Τμήματος της Κατ' Οίκον Νοσηλείας κ. Ηλία Παπαζήση, μας επεσήμανε ότι στόχος της νέας υπηρεσίας εκτός από την άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών του λεκανοπεδίου, είναι και η διευκόλυνση του έργου των γιατρών της Αθήνας, μια και μπορεί να καλύψει κλήσεις για έκτακτες ιατρικές επισκέψεις κατ' οίκον, που ο γιατρός αδυνατεί να καλύψει, ενώ ταυτόχρονα ο γιατρός της μονάδας που θα επισκεφτεί τον ασθενή, αφήνει λεπτομεριακή έκθεση με το ιστορικό, τα κλινικά ευρήματα, τους θεραπευτικούς χειρισμούς και τις οδηγίες προς τον ασθενή, ώστε ο θεράπων γιατρός να μπορεί να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες που παρασχέθηκαν στον ασθενή του κατά την διάρκεια της απουσίας του.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.