δραστηριο εντερο | αντισυλληπτικά χάπια ανορεξία | artiriaki ypertasi | kaliptra ston.fronimiti

Το ΙΚΑ αδυνατεί να σηκώσει τα βάρη μισού τρις οφειλών του Δημοσίου!Το άνοιγμα από την καθυστέρηση πληρωμής εισφορών στο Ιδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) έχει αγγίξει τα 534,6 δις δρχ (από 478 που ήταν πέρυσι). Αυτά επισημαίνονται στα στοιχεία που παρέδωσε η Διεύθυνση Ασφάλισης - Εσόδων στο διοικητή του ιδρύματος κ. Μιλτιάδη Νεκτάριο.

Να σημειωθεί οτι πάνω από 120.000 οφειλέτες έχουν κάνει χρήση των ευνοϊκών ρυθμίσεων χρεών που προβλέπονταν από το νόμο Παπαϊωάννου. Το ποσό υπολογίζεται περί τα 300 δις, αλλά αναμένεται να καταβληθεί σε 24-36 δόσεις. Κι ενώ το Υπουργείο Εργασίας προσανατολίζεται σε μείωση των πρόσθετων τελών και των προσαυξήσεων, η διοίκηση του ΙΚΑ παραμένει διστακτική στο μέτρο αυτό κάτω από το δυσβάστακτο βάρος των οφειλών του Δημοσίου.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.