αιμαγγειωμα στο συκωτι | πρησμενο στηθος σε σκυλο | συσπασεις | κοπρανα επιπλεουν | διαστρεμμα 2ου βαθμου

Δίκτυο ύδρευσης με... αγκάθιαΤο δίκτυο ύδρευσης, είναι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, υπεύθυνο για τα εβδομήντα κρούσματα γαστρεντερίτιδας που παρουσιάστηκαν στο χωριό Αγκαθιά του Νομού Ημαθίας. Η υδροδότηση του χωριού έχει διακοπεί μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων από δέιγματα που στάλθηκαν στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Οι περισσότεροι από τους κατοίκους που εισήχθησαν στο νοσοκομείο πήραν εξιτήριο, ενώ οι υπόλοιποι αναμένεται να βγουν από το νοσοκομείο σήμερα. Οι κάτοικοι του χωριού μιλούν για ευρύτερη μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα, που οφείλεται στην λειτουργία εργοστασίου δίπλα στο χωριό.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.