εμβόλιο φυματίωσης παρενέργειες | κετοξεωση συμπτωματα | λοίμωξη διάγνωση εξέταση αίματος

Μετά το σέξ ...ξεκουρασθείτε!Ανάπαυση σε κατακεκλιμμένη θέση για περίπου δέκα λεπτά μετά το σεξ, αυξάνει κατά πολύ την πιθανότητα σύλληψης, λένε οι επιστήμονες. Ο Dr. Togas Tulandi και οι συνεργάτες του στο Πανεπιστήμιο McGill στο Μόντρεαλ παρετήρησαν οτι οι γυναίκες που υπεβλήθησαν σε σπερματέγχυση και παρέμειναν ξαπλωμένες για 10 λεπτά, έμειναν έγκυοι σε ποσοστό 29% μετά τρείς κύκλους, σε σύγκριση με το 10% αυτών που σηκώθηκαν αμέσως μετά την τεχνική. Αν και η αιτία που συμβαίνει αυτό δεν είναι σαφής πιστεύεται οτι ο τράχηλος λειτουργεί σαν αποθήκη για το σπέρμα, παρατείνοντας την περίοδο που αυτό είναι διαθέσιμο. Ο Τogas Tulandi υποστηρίζει οτι και η μήτρα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Εάν αυτό συμβαίνει πράγματι, η κατάκλιση μετά την σπερματέγχυση δίνει την ευκαιρία σε περισσότερα σπερματοζωάρια να προσεγγίσουν τις σάλπιγγες όπου ευρίσκεται το ωάριο.

Οι ερευνητές με αφορμή αυτά τα δεδομένα υποστηρίζουν οτι τα ίδια ακριβώς πράγματα ισχύουν και μετά την σεξουαλική επαφή, όπου φαίνεται οτι ένα μικρό διάστημα κατάκλισης αυξάνει την πιθανότητα σύλληψης.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.