γυναικα τι σημαινει | medovent elixir sirop | μεσογειακη αναιμια | δυσκοιλιοτηταα κ συκα | μορφωμα στο εντερο

Μολυσμένο το νερό στο ΜεξικόΤο νερό είναι η αρχή της ζωής. Όμως στο Μεξικό μπορεί να προκαλέσει και τον θάνατο σύμφωνα με ανακοίνωση των επιστήμονων του Οργανισμού Συνεργασίας και Ανάπτυξης. Η μόλυνση με ανθρώπινα απόβλητα, η άντληση απο υδραγωγούς που χρονολογούνται απο την εποχή των Αζτέκων και η μόλυνση με βιομηχανικά απόβλητα είναι ο κανόνας. Το πρόβλημα του νερού θα βασανίσει έντονα την χώρα τα προσεχή χρόνια, αφού η μισή και πλέον επικράτεια της είναι άνυδρη, κυρίως στα Βόρεια.

Υπολογίζεται οτι το 1/3 των περιπτώσεων γαστρεντερίτιδος θα είχαν αποφευχθεί εάν υπήρχε καθαρό νερό. Ωστόσο οι διαφορές απο πολιτεία σε πολιτεία είναι μεγάλες. Στην πολιτεία της Oaxaca εχει εκτιμηθεί οτι 54 άνθρωποι σε αναλογία 100.000 κατοίκων πεθαίνουν εξαιτίας της κακής ποιότητας νερού, σε αντίθεση με τις τουριστικές περιοχές όπου το νερό είναι ανεκτό. Οι επιστήμονες εκτιμούν οτι το Μεξικό θα χρειασθεί τεράστιες επενδύσεις για να διορθώσει το υδρευτικό δίκτυο και να αποφύγει μαζικές επιδημίες.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.