αποφραξη ουρηθρας γατα | αξονοτμηση | αιμαγγειβμα ηπατος σε βρεφη | φλεγμονη στα χοληφορα | υπερκόπωση κοιλιακων

Καμίνι όλη η χώρα - Πέφτει αύριο η θερμοκρασίαΚορυφώνεται σήμερα ο καύσωνας των τελευταίων ημερών, καθώς η θερμοκρασία θα φτάσει ακόμη και τους 43 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, ενώ ζέστη θα κάνει και στα νησιά του Αιγαίου, αφού ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 40 βαθμούς.

Για μια ακόμη φορά έχει τεθεί σε ισχύ το σχέδιο ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση του καύσωνα. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος συνέστησε την αποφυγή μετακίνησης με Ι.Χ. καθώς και την αποφυγή διακίνησης υγρών καυσίμων με εξαίρεση περιπτώσεις εφοδιασμού στα λιμάνια και τα αεροδρόμια.

Τα ευχάριστα νέα έρχονται από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, που προβλέπει πτώση της θερμοκρασίας από την Παρασκευή, μια και αναμένεται να επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.