αρρυθμίες στην καρδιά | βλεννα αντι για κοπρανα | αποκατασταση τραυματισμου νευρων

Επιτέλους τα ελικόπτεραΔεν ξέρουμε βέβαια πόσο σύντομα θα αναφωνήσουν οι κάτοικοι των απομονωμένων περιοχών της Ελλάδος αυτή την ιαχή, όμως σύμφωνα με τους αρμόδιους του ΕΚΑΒ αυτή η στιγμή είναι μάλλον κοντά.

Τις τελευταίες ημέρες έγιναν δοκιμαστικές πτήσεις δύο εκ των πέντε ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ που προβλέπονται για να μεταφέρουν επείγοντα περιστατικά στα κεντρικά νοσοκομεία. Οι δοκιμαστικές αυτές πτήσεις αποσκοπούν στο να διαπιστωθούν οι δυνατότητες των ελικοπτέρων ωστε να τεθούν σε υπηρεσία το ταχύτερο.

Ο μικρός αριθμός των ελικοπτέρων δεν προκειται φυσικά να λύσει το πρόβλημα της υγειονομικής κάλυψης απομονωμένων περιοχών και φυσικά αναμένεται το κύριο βάρος να φέρει και πάλι τα ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.