κροτάφικο οστο | αμπιλιφαι | πως αντιμετωπιζεται η χαμηλη πιεση | απολινωση κιρσων οισοφαγου

Δωρεές για το AIDSΔωρεά ύψους 500 εκατομμυρίων δολλαρίων αποφάσισε η Παγκόσμια Τράπεζα σαν συμβολή στον αγώνα για το AIDS στη Αφρική, εκεί που παρατηρούνται τα 2/3 όλων των περιπτώσεων της θανατηφόρου νόσου. Ολες σχεδόν οι χώρες θα μπορέσουν να λάβουν ενίσχυση με μορφή δανείου 40 ετών, εφόσον διαθέτουν εθνικό σχεδιασμό για την καταπολέμηση του AIDS.

Ακόμη, ο Bill Gates και η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία Merck and Co ανακοίνωσαν τη δωρεά 100 εκατομμυρίων δολλαρίων για την καταπολέμηση της νόσου στη μαστιζόμενη Μποτσουάνα. Η προσφορά θα αποτελείται από χρήματα και φάρμακα. Τα χρήματα θα διατεθούν από το The Bill & Melinda Gates Foundation, ενώ η Merck θα συνεργασθεί με την κυβέρνηση της χώρας για την οργάνωση και υποστήριξη της φαρμακευτικής περίθαλψης κατά του AIDS.

Η προσφορά ανακοινώθηκε μετά τη δραματική έκκληση του προέδρου της Μποτσουάνα Festus Mogae, που προειδοποίησε: "Βρισκόμαστε πραγματικά σε εθνική κρίση. Απειλούμεθα με εξαφάνιση...".

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.