παθηση μυτης εσωτερικα | αρτηριες | γναθος | πολύποδες στομάχου | psoriasiki arthitida

Καύσωνας και πάλιΑνεβαίνει σήμερα η θερμοκρασία σε ολη τη χώρα και αναμένεται να αγγίξει τους 42 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το δεύτερο κύμα καύσωνα δεν θα κρατήσει πάνω από δύο ημέρες.

Ντυθείτε λοιπόν όσο πιο ελαφρά γίνεται, πίνετε αρκετά υγρά, αποφεύγετε τα οινοπνευματώδη και τα βαριά γεύματα, προτιμήστε την 'ασφάλεια' του κλιματιστικού και αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις στον καυτό ήλιο. Επισημαίνεται και πάλι οτι ο καιρός αυτός εγκυμονεί περισσότερους κινδύνους για άτομα με καρδιακά και αναπνευστικά προβλήματα, καθώς και για τους ηλικιωμένους.

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται οτι ο καιρός θα αλλάξει με θερμοκρασίες χαμηλότερες από τις αναμενόμενες για την εποχή. Αυτό το καλοκαίρι που διανύουμε δείχνει να κρατάει τον 'κρύο καιρό' για τα Σαββατοκύριακα...

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.