φλεγμονες απο το στεντ | οστεοαρθρίτιδα ισχίου | τκε αυξημενη | αθηρωματικός δείκτης | μαυρα κοπρανα | αεροβια

Εξέταση δέκα λεπτών φθάνει για το... ΙΚΑΑπορίες γεννά η απόφαση της διοίκησης του ΙΚΑ σύμφωνα με την οποία περικόπτει τον χρόνο της ιατρικής εξέτασης σε δέκα λεπτά το πολύ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το νέο πιλοτικό πρόγραμμα που εφαρμόζει η διοίκηση του ιδρύματος σε επιλεγμένες μονάδες, ορίζεται ως χρόνος λήψης του ιστορικού, διάγνωσης και θεραπείας το δεκάλεπτο για κάθε άρρωστο.
Η διοίκηση ισχυρίζεται οτι αυτό θα επιτρέψει την ορθολογικότερη οργάνωση των υπηρεσιών του ΙΚΑ, όμως είναι λίαν αμφίβολο αν αυτό θα λειτουργήσει προς όφελος των ασθενών.

Αντίδραση υπήρξε από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ο οποίος παρ' όλο που κατανοεί την προσπάθεια του ΙΚΑ για ορθολογική οργάνωση των υπηρεσιών του, ώστε να εξυπηρετούνται περισσότεροι ασθενείς, γνωστοποίησε αρμοδίως την θέση του ότι το ζήτημα του χρόνου που απαιτείται για την παροχή υπηρεσιών σε ασθενείς ασφαλισμένους του ΙΚΑ, δεν μπορεί εκ των προτέρων γενικά και αόριστα να καθορισθεί με απόφαση της Διοίκησης του ΙΚΑ.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.