κολπικο χαπι για αποβολη | καθε ποτε να γινεται το εμβολιο της λυσσας | ελλειψη νατρίου

Η Γιορτή πέρασε..., οι θάνατοι έρχονται.Παγκόσμια Ημέρα κατα των ναρκωτικών χθές και πλήθος εκδηλώσεων σε όλη την χώρα από φορείς, αλλά και την επίσημη πολιτεία, προσπάθησαν να φωτίσουν το σκοτάδι της εξάρτησης. Μηνύματα ζωής από νέους που αγωνίζονται προσπάθησαν να ευαισθητοποιήσουν, έστω και για μια μέρα, μια κοινωνία που γνωρίζει αλλά δεν θέλει να βλέπει.

Στην Αθήνα έφηβοι της 'Στροφής' αφού διένυσαν κεντρικούς δρόμους της πόλης διοργάνωσαν συναυλία στο Σύνταγμα με το μουσικό συγκρότημα της 'Διάβασης', το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών πορεύτηκε μέχρι την Βουλή, στον Πειραιά οι κοινότητες 'Νόστος' και 'Πήγασος' διοργάνωσαν έκθεση φωτογραφίας και παράσταση Καραγκιόζη, στον Βόλο η 'Εξοδος' εγκατέστησε ένα ξύλινο πλοιάριο που θα χρησιμοποιηθεί ως παιδότοπος ενώ η κεντρική εκδήλωση του Υπουργείου Υγείας στο Ζάππειο σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ(Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών) και την συμμετοχή εκπροσώπων του ΚΕΘΕΑ, 18 ΑΝΩ, ΨΝΘ, ΕΠΙΨΥ έδωσε το μήνυμα της συστράτευσης και συνεργασίας των αρμοδίων φορέων για μια αποτελεσματική στρατηγική αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών.

Κια τώρα η αλήθεια των αριθμών (σύμφωνα με την έρευνα του ΕΠΙΨΥ):
Υπερδιπλασιάστηκαν οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που δοκιμάζουν ή κάνουν συστηματική χρήση ναρκωτικών, από 6% το 1985 έφθασαν το 14% το 1998, η χρήση κατεβαίνει σε όλο και μικρότερες ηλικίες (12 και 13 χρονών), ενώ σε όλη τη χώρα λειτουργεί μόνο ένα κέντρο για την απεξάρτηση των εφήβων, η 'Στροφή'.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.