ουλοστοματιτιδα συμπτωματα | Σε τι οφείλετε το πυον στο δόντι | στιγμα αναιμιας συμπτωματα

Ωτασπίδες αντί για... ηχόμετρα.Εάν οι καλοκαιρινές σας διακοπές ξαφνικά τιναχτούν στον αέρα από το διπλανό κλάμπ, προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Ετσι κι αλλιώς δεν θα μπορέσετε να κάνετε τίποτα. Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου ότι η επιβεβαίωση της ηχορρύπανσης δεν μπορεί να γίνεται ακουστικά αλλά μόνο με ηχόμετρα, άρχισαν τα προβλήματα. Η αστυνομία δεν μπορεί να διενεργήσει ελέγχους γιατί περιμένει απάντηση από το Νομικό Συμβούλιο για το... αν μπορεί να προμηθευτεί και να χρησιμοποιήσει ηχόμετρα, ερώτημα που έθεσε ο υφυπουργός Υγείας κ. Δημ. Θάνος μια και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Μιχ. Χρυσοχοϊδης θέλει να απαλλάξει την αστυνομία από οποιοδήποτε άλλο έργο, για να αφοσιωθεί στην πάταξη της εγκληματικότητας. Και αν ακόμη η απάντηση είναι θετική το καλοκαίρι θα περνούσε πριν η αστυνομία παραλάβει τα ηχόμετρα.

Ετσι το έργο των ελέγχων μεταβιβάζεται από τους αστυνομικούς που δεν μπορούν να το κάνουν πια με τα "αυτιά" τους, στους υγειονομικούς υπαλλήλους των Νομαρχιών (σε όσες υπάρχουν ηχόμετρα), οι οποίοι σαν δημόσιοι υπάλληλοι δεν δουλεύουν τα βράδια αλλά ούτε και τα Σαββατοκύριακα, που συμβαίνουν τα περισσότερα κρούσματα ηχορρύπανσης.

Μέχρι να λυθεί το πρόβλημα συντονισμού των υπηρεσιών, η μόνη λύση είναι το κοντινότερο φαρμακείο και η αγορά ωτασπίδων.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.