φαρυγγιτιδα και βραχναδα | νεοπλασμα μυτη | πονοσ στα οστα του θωρακα | πονος στην μυτη | πολυποδας στο εντερο

Γυναικολόγος αυτοκτονεί μέσα στο ΝοσοκομείοΝεκρός βρέθηκε ο διευθυντής της Γυναικολογικής Κλινικής κ.Παρασκευάς Ελευθεριάδης, μέσα στο δωμάτιο των εφημερευόντων γιατρών του Θριάσιου Νοσοκομείου. Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του Νοσοκομείου, ο ιατροδικαστής κ. Μ. Νόνας ανέφερε ότι όλα τα στοιχεία οδηγούν στην αυτοκτονία μια και δεν υπήρχαν ίχνη πάλης, η πόρτα ήταν κλειδωμένη από μέσα, και ο γιατρός άφησε σημείωμα για την οικογένεια του χωρίς όμως να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Σημειώνεται ότι ο διευθυντής της Γυναικολογικής Κλινικής είχε κατηγορηθεί, μαζί με άλλους γιατρούς της Μαιευτικής Κλινικής του Θριάσιου Νοσοκομείου Ελευσίνας, για τον θάνατο μιας 36χρονης γυναίκας, η οποία πέθανε κατά τη διάρκεια του τοκετού την 1η Δεκεμβρίου 1999, ενώ είχε υποβληθεί και μήνυση ενατίον των γιατρών, για αδιαφορία και εγκληματική αμέλεια από τον σύζυγός της άτυχης γυναίκας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.