σιροπι για ξηρο βηχα | εξετασεις αιματος στιγμα αναιμιας | πιεση | ελκος εντερου συμπτωματα

Ιδιωτική αστυνομία στο Γ.Ν. ΛάρισαςΟι "Security" αναλαμβάνουν δράση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας φυλώντας μέρα νύχτα το νοσοκομείο αλλά και φροντίζοντας την πιστή τήρηση του ωραρίου των επισκεπτών σ΄αυτό.

Δεν ξέρουμε αν η αφορμή για την πρόσληψη ιδιωτικών αστυνομικών σε ένα κρατικό νοσοκομείο ήταν το οξύθυμο του χαρακτήρα των επισκεπτών αλλά μας εντυπωσιάζει που ενώ οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ… επαρκούν για την τήρηση της τάξης στα γήπεδα, προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες σε Ανώνυμες Εταιρείες, δεν φθάνουν για την φύλαξη ενός δημόσιου νοσοκομείου το οποίο στέλνει τα λεφτά των φορολογουμένων …στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.