ποσο κανει γενικη ουρων | απονευρωση | οργανοφωσφορικα | ca ορθου | πλευριτιδα | Υποπλατιοι μυσ | πυρετοσ δεκατα

Συμμάζεμα στο ΕΣΥ... μέσω Γαλλίας.Ενα μήνα μετά την ορκωμοσία του, ως υπουργός Υγείας, ο κ.Αλέκος Παπαδόπουλος προσπαθεί να συντονίσει το ΕΣΥ.

Με εγκύκλιο του προς τους προέδρους των διοικητικών συμβουλίων των δημόσιων νοσοκομείων, τους ζητεί να φροντίσουν την κατανομή του υγιεινομικού προσωπικού ώστε να αντιμετωπιστεί η μη ορθολογική κατανομή αυτού, καθώς και η ενασχόληση του με έργα ξένα προς το πραγματικό αντικείμενό τους(γραμματειακή υποστήριξη,διοικητικές θέσεις), με άμεση προτεραιότητα την εύρυθμη λειτουργία στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, στις Μονάδες Τεχνητού Νεφρού, στα Χειρουργεία, στην Αιμοδοσία και στα Εξωτερικά Ιατρεία.

Επίσης ζήτησε από τους νομάρχες και τους γενικούς γραμματείς των περιφερειών την άμεση ανάκληση των αποσπάσεων του νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού των νοσοκομείων από άλλες υπηρεσίες. Ο κ. Παπαδόπουλος θα αναχωρήσει αύριο για το Παρίσι, όπου θα έχει συναντήσεις με αρμόδιους του χώρου της υγείας για να γνωρίσει από κοντά το Γαλλικό Σύστημα Υγείας και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.