πλευροδεσία πονος | αμυγδαλιτιδα | αντισωματα τοξοπλασματος igg θετικο | εμβολιο πνευμονιοκοκκου

Οταν κοιτάς από ψηλά...Μπορεί και να έρθει η σωτηρία μαζί με ένα ελικόπτερο που θα προσγειωθεί στα καινούργια ελικοδρόμια των νησιών του Αιγαίου μόλις τελειώσει η υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας τους ελέγχους και εκδώσει τις απαραίτητες άδειες. Τα τυχερά νησιά είναι ο Αγ.Ευστράτιος,τα Ψαρά, οι Οινούσες, η Ανδρος, η Κέα, η Κύθνος, η Τήνος, η Σύμη, η Χάλκη, η Κάρπαθος και η Λέσβος με το νέο ελικοδρόμιο στην Ερεσό.

Ακόμη ολοκληρώνονται οι μελέτες για την κατασκευή επτά νέων ελικοδρομίων που θα ολοκληρώσουν ένα δίκτυο ελικοδρομίων που θα καλύπτει όσο το δυνατον καλύτερα τις ανάγκες επείγουσας αερομεταφοράς των κατοίκων των νησιών του Αιγαίου.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.