αυξημενεσ τρανσαμινασες σε παιδι | μεσοθηλιωμα | θερμοκρασία νεογνού | πολυποδας στο εντερο

Το βιολί της 'ΕΛΠΙΔΑΣ' χτίζει Νοσοκομείο.Η βιολίστρια Vanessa - Mae, με το απαράμιλλο ταλέντο της, θα δώσει μία και μοναδική συναυλία στις 31/5/00 στο Ηρώδειο, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για να υλοποιηθεί το μεγάλο όραμα του συλλόγου «Ελπίδα» και του Ιδρύματος για το Παιδί και την Οικογένεια, την κατασκευή του πρώτου Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου στην Ελλάδα.Χορηγοί για την φιλανθρωπική βραδιά είναι η Cosmote, το Mega Channel, η Minoan Flying Dolphins, η Grecotel και αρκετοί άλλοι.

Μετά την δημιουργία του Πρότυπου Ξενώνα για την φιλοξενία των παιδιών που νοσηλεύονται στα ογκολογικά τμήματα των Παιδιατρικών Νοσοκομείων και στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών προχωρά στην δημιουργία νοσοκομειακής μονάδας 50 κλινών για παιδιά και εφήβους που πάσχουν από όλες τις μορφές καρκίνου. Πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου: Μικράς Ασίας 46, Γουδί και στο τηλέφωνο 77 57 153.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.