ΚΡΑΣΙ ΜΕ ΑΣΠΙΡΙΝΗ | κροταφικη αγγειιτιδα | κακωση μηνισκου | μυς στα ποδια | λαγονοψοϊτης μυς | αλοιφη για οιδηματα
Μέλος από
07 ΙΟΥΛ 2015
Κωδικός: 85 Δημοσιεύσεις: 2 Εμφανίσεις: 1920

Χαράλαμπος ΣεφέρηςΔιεύθυνση: Βασ. Σοφίας 98 Α, Αθήνα, Τ.Κ. 11528

Τηλέφωνο: 210 7791394

Κινητό: 6944 328958

Ο Νευροχειρουργός ΣΕΦΕΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ γεννήθηκε στις 25/03/1960 στην Καρδίτσα. Έλαβε το πτυχίο ιατρικής στις 06/09/1985 ενώ στις 30/10/1986 έλαβε την άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος.

Από το 1986 έως το 1987 εργάστηκε στον τομέα της γενικής χειρουργικής στο 404 Γενικό Νοσοκομείο Λαρίσης, ως βοηθός χειρουργός. Από το 1987 έως το 1988 συμπλήρωσε 1 έτος στο Κ.Υ. Φαρκαδόνας Τρικάλων, ασκώντας την προβλεπόμενη υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου, ενώ από το 1988 έως το 1989 εργάστηκε στο ΓΠΝ Νέας Ιωνίας η Αγ. Όλγα, στην Α΄ χειρουργική, ως ειδικευόμενος στην Γενική Χειρουργική.

Για τα επόμενα δύο χρόνια μέχρι το 1991, προσέφερε τις υπηρεσίες του στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ ως ειδικευόμενος Νευροχειρουργός, ασκώντας το ίδιο λειτούργημα από το 1991 μέχρι το 1994 στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Αργότερα, μέχρι το 1997 άσκησε καθήκοντα ως Επιμελητής Β΄ νευροχειρουργός στο ΔΘΚΑ Υγεία, στο οποίο εξακολουθεί να εργάζεται ως νευροχειρουργός συνεργάτης συμπληρώνοντας 20 έτη δραστηριότητας. Από το 1994, έτος λήψης της ειδικότητάς του, μέχρι και σήμερα, ασκεί την Νευροχειρουργική ως ελεύθερος επαγγελματίας, επιτελώντας παράλληλα καθήκοντα Συντονιστή στο τμήμα Νευροτροποποίησης του Νοσοκομείου Υγεία.

Σήμερα εργάζεται ως Νευροχειρουργός, έχοντας λάβει όλη την απαραίτητη γνώση από ένα σύνολο εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Το 1994 ,εξειδικεύτηκε στην χρήση του Laser στη Νευροχειρουργική, (για την αντιμετώπιση της κήλης μεσοσπονδυλίου δίσκου οσφυϊκής και αυχενικής μοίρας Σ.Σ), ενώ το 1998 εκπαιδεύτηκε στην αντιμετώπιση του πόνου στο First Annual Athens Workshop- Interventional pain conference and cadaver workshop στην Αθήνα (World Institute of Pain).

Το 1998 μετεκπαιδεύτικε στην "μικροχειρουργική προσπέλαση της γεφυροπαρεγκεφαλιδικής γωνίας" και βάσεως κρανίου για όγκους εγκεφάλου.Τον Νοέμβριο του 2005 εκπαιδεύτηκε στην ακτινοχειρουργική αντιμετώπιση όγκων εγκεφάλου με την μέθοδο του γ - knife στο Karolinska University Hospital στην Stockolm Σουηδίας.

Το 2005, συμμετείχε σε χειρουργικές επεμβάσεις στη Νευροχειρουργική κλινική του πανεπιστημίου Kiel της Γερμανίας για την μέθοδο της εν τω βάθει εγκεφαλικής διέγερσης, και στην εκπαίδευση: The deep brain stimulation for the treatment of Parkinson disease & essential tremor training, Leuven, στο Βέλγιο. Το 2006 πραγματοποίησε επεμβάσεις Διέγερσης Πνευμονογαστρικού Νεύρου (Vagus Nerve Stimulation) για την αντιμετώπιση Επιληπτικών κρίσεων και Κατάθλιψης, και συμμετείχε στο: Advanced Stereotactic Workshop for Leksell Stereotactic System Users Amsterdam, στην Ολλανδία.

Το 2007 εξειδικεύτηκε στις διαδερμικές προσπελάσεις και στην ενδοσκοπική χειρουργική της σπονδηλικής στήλης ( “Chirurgie endoscopique du rachis et techniques percutanees” organise par la Societe Francaise des Techniques Endoscopiques Rachidiene et Approches Percutanees), στο Πανεπιστήμιο της Μπορντώ στην Γαλλία.Το 2008 και το 2009 εκπαιδεύτηκε στην Νορβηγία, στο Trondheim στο 3D Ultrasound and Neuronavigation- National Centre for 3D Ultrasound in Surgery, καθώς και στο SonoWand Invite.

Το 2010 έλαβε On-site training για το Leksell Gamma Knife Perfexion και συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Διαπίστευσης της Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης. Μέχρι και σήμερα, αποτελεί μέλος της World Society of Stereotactic and Functional Neurosurgery της Leksell Gamma Knife Society και της Ελληνικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας.


 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.