πιεση | ποσες θερμιδες ειναι ενα κιλο βαρους | λεπτο εντερο πονος | μαύρα κόπρανα
Μέλος από
05 ΙΟΥΝ 2015
Κωδικός: 82 Δημοσιεύσεις: 1 Εμφανίσεις: 2120

Βίκυ Δεληγεώργη

Οδοντίατρος εξειδικευμένη στην Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική (ιδρύτρια του Dental Pearls)


Email: info@dentalpearls.gr

Ιστοσελίδα: http://dentalpearls.gr/


Διεύθυνση: Αλωπεκής 6, Κολωνάκι - 106 75

Τηλέφωνο: 210 72 34 000

Η οδοντίατρος Δρ. Βίκυ Δεληγεώργη, ιδρύτρια του DENTAL PEARLS, είναι μία από τις πιο έμπειρες οδοντιάτρους στην Αθήνα στην Αισθητική/Κοσμητική Οδοντιατρική. Με υποτροφία του ΙΚΥ μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ Μ. Βρετανίας, απ’ όπου αποφοίτησε με Μάστερ (MSc) στην Eπανορθωτική Oδοντιατρική (1997). Ολοκλήρωσε την έρευνα του διδακτορικού της και αποφοίτησε με PhD (2003) από το ίδιο Πανεπιστήμιο, υπό την εποπτεία του διακεκριμένου Καθηγητή Sir Nairn HF Wilson. Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος της Επανορθωτικής Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ Μ. Βρετανίας κατά την περίοδο 1998-2001.

Εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε ξενόγλωσσα περιοδικά και παρουσιαστεί σε συνέδρια του εξωτερικού.

Από το 2003, στράφηκε προς την αισθητική και κοσμητική οδοντιατρική. Μένοντας στην αιχμή των εξελίξεων, το 2005 και 2006 παρακολούθησε το ειδικό πρόγραμμα για την τεχνική του Smile Design «The Aesthetic Advantage hands – on Aesthetic Continuum» του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Το 2005 επέκτεινε τις γνώσεις της στην αισθητική του προσώπου συμμετέχοντας στo hands-on πρόγραμμα του Ινστιτούτου "Bob Khanna"στο Λονδίνο για την εξάλειψη των ρυτίδων του προσώπου με τη χρήση υαλουρονικού οξέος και βοτουλινικής τοξίνης Α (Botox).

Το 2009-2010 συμμετέχει στο hands-on πρόγραμμα «From TMJ to Smile Design», στην Ακαδημία Dawson στη Φλώριδα των ΗΠΑ.

Έχει δημιουργήσει πολλά λαμπερά χαμόγελα με τη μέθοδο του Smile Design και το Νοέμβριο του 2008 κέρδισε το 2ο βραβείο στην κατηγορία «Best Smile Makeover» του διαγωνισμού Private Dentistry Awards της Μ. Βρετανίας. Είναι ενεργό μέλος του BACD (Βρετανική Ακαδημία Κοσμητικής Οδοντιατρικής) και της IAAFA (Παγκόσμια Ακαδημία Προηγμένης Αισθητικής Προσώπου).


 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.