εμβολια στον ωμο | αντιβιωση και βηχας | Συμπτώματα της ηπατίτιδας | ιογενης αμυγδαλιτιδα
Μέλος από
07 ΜΑΪ 2015
Κωδικός: 79 Δημοσιεύσεις: 1 Εμφανίσεις: 2176

Ψυχολογικό Αθηνών


Email: info@psyath.com

Ιστοσελίδα: http://www.psyath.com/


Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 27-29, Αθήνα T.K: 106 75

Τηλέφωνο: +30 211 7708711

Η ιδέα «γεννήθηκε» μέσα από τη γνωριμία και επαφή διαφορετικών ανθρώπων με κοινό όραμα και σημείο σύγκλισης το ενδιαφέρον για την προαγωγή της ψυχικής υγείας σε ατομικό επίπεδο και σε επίπεδο δημόσιας υγείας. Αναντίρρητα η Ψυχολογία είναι η επιστήμη που μελετά, κατανοεί και εξηγεί την ανθρώπινη συμπεριφορά ως μέρος της συνολικής διαδικασίας της ανθρώπινης ζωής. Δεδομένου του μεγάλου εύρους του πεδίου της, η Ψυχολογία χωρίζεται σε επιμέρους κλάδους και σε διαφορετικές θεωρητικές προσεγγίσεις.

Στις μέρες μας η ανάγκη για τη δημιουργία ενός χώρου όπου θα παρέχει τη δυνατότητα παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών στην κοινότητα από ψυχολόγους ειδικευμένους σε διαφορετικούς κλάδους ή/και θεραπευτικές προσεγγίσεις, που θα απαντούν στις πολλές και διαφορετικές ανάγκες των ατόμων, κρίνεται επιτακτική. Το «Ψυχολογικό Αθηνών» δημιουργήθηκε ως μια προσπάθεια να καλύψει την παραπάνω ανάγκη.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των υγιών στοιχείων της προσωπικότητας του ατόμου, η ενδυνάμωσή του καθώς και η εξασφάλιση υποστηρικτικών διαπροσωπικών σχέσεων, προκειμένου να προαχθεί και να βελτιωθεί η ψυχική του υγεία σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.


 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.