λειχηνες στο σωμα | Μεταμόσχευση μιτροειδούς βαλβίδας | πνευμονοθωρακας | vimatodotis

Γυναίκα αράχνη: τυχαίο; δε νομίζω!


Πολλοί πιστεύουν οτι οι θηλυκές αράχνες καταβροχθίζουν το σύντροφό τους αμέσως μετά τη σεξουαλική επαφή. Λίγο χειρότερα από την τύχη που έχουν οι κηφήνες στην κοινωνία των μελισσών, αφού γονιμοποιήσουν τη βασίλισσα.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι σωστό. Το ζευγάρωμα των αραχνών δεν ακολουθείται πάντα από τον "κανιβαλισμό" του αρσενικού. Ένας υγιής εραστής δεν θα καταλήξει θύμα της συντρόφου του, καθώς διαθέτει τη ρώμη να απομακρυνθεί από την "αγκαλιά" της, αφού τη γομινοποιήσει. Ωστόσο, σε περιπτώσεις πλέον ασθενών αρσενικών, φαίνεται οτι το να γίνει "γεύμα" η αρσενική αράχνη προσφέρει περισσότερα στην διαιώνιση του είδους αυτού, αφού μάλλον έχει μικρές πιθανότητες να ζευγαρώσει και πάλι. Στη φύση το "είδος" φαίνεται να είναι υπεράνω του "ατόμου".

Πάντως, στο ακόλουθο video ο εραστής δεν ήταν τόσο τυχερός... Δείτε το!

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.