χοριοκαρκίνωμα | τραχεια | δεκατα και crp | νεκ νεογνων | παραπαρεση βελονισμος | στιγμα στο αιμα

Αντιδρούν οι φαρμακοποιοί της Αττικής για το ΣάββατοΣκληρή απάντηση έδωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής στην κατά πλειοψηφία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων για την διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων της Αθήνας.

Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αναλυτικά εδώ.

Στην σχετική ανακοίνωσή αναφέρεται:

Με μία πρωτοφανή απόφασή του ο Δήμος Αθηναίων εναρμονιζόμενος πλήρως με τις «περί απελευθέρωσης ωραρίου» απόψεις του κ.Χατζηδάκη, αποφάσισε ως ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων τις 62 ώρες.

Αν σε αυτές προσθέσουμε εφημερίες και διανυκτερεύσεις καταλαβαίνουμε ότι ο φαρμακοποιός πλέον, θα πρέπει κοιμάται μέσα στο φαρμακείο.

Ο τρόπος άσκησης της επιστήμης του φαρμακοποιού για την φαρμακευτική περίθαλψη του κόσμου, γράφτηκε στα παλιά υποδήματα του Δημάρχου, ο οποίος παρέβλεψε ηθελημένα το γεγονός ότι πάνω από το 60% των φαρμακείων της Αττικής λειτουργούν μόνο με τον φαρμακοποιό χωρίς κανένα βοηθό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση είναι διαθέσιμη εδώ.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2018 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.