τι ειναι η αριθμια | diorthwsi flevokomvikis taxykardias | αυστραλιανο αντιγονο | πολυποδας

Σε ισχύ τα όρια για την διοξίνηΟι ευρωπαϊκοί κανόνες που καθορίζουν τα ανώτατα όρια για την παρουσία διοξίνης στα τρόφιμα και τις ζωοτροφές τίθενται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου, σύμφωνα με απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ολα τα τρόφιμα και οι ζωοτροφές ή οι πρώτες ύλες για ζωοτροφές που θα ξεπερνούν τα αυστηρά όρια που έχουν καθοριστεί θα πρέπει μετά την ημερομηνία αυτή να εξαιρούνται από τη διατροφική αλυσίδα.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος υπεύθυνος για την Υγεία και την προστασία των καταναλωτών, κ. Ντέιβιντ Μπίρν, υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του ότι μόνο ένας πολύ μικρός αριθμός χωρών σε όλον τον κόσμο έχει θέσει σε εφαρμογή νομικούς δεσμευτικούς κανόνες, σχετικά με την παρουσία της διοξίνης στα τρόφιμα.

Τα μέτρα αυτά που υιοθετήθηκαν το Νοέμβριο του 2001, αποφασίστηκαν μετά από την κρίση της μόλυνσης από τη διοξίνη που έγινε την άνοιξη του 1999. Τα μέτρα αυτά αποτελούν, σύμφωνα με τον κ. Μπίρν, ένα στοιχείο κλειδί της συνολικής στρατηγικής της Επιτροπής που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ασφάλειας των τροφίμων και των ζωωτροφών.

Η Σουηδία και η Φιλανδία πέτυχαν να εξαιρεθούν από τα μέτρα αυτά έως το 2006 για τα ψάρια και τα προϊόντα με βάση το ψάρι που καταναλώνονται στην εθνική αγορά.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2018 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.