ταχυκαρδια | περιαρθριτιδα | καρακιτσος κυταρρολογος | συνδεσμοι γονατου | ντισετελ χαπι για γαστρεντεριτιδα

25% των ανδρών αντιμετωπίζει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσηςΕνας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης, το οποίο όμως δεν επηρεάζει σημαντικά την σεξουαλική του ζωή και τις σχέσεις του και δεν επιδρά αρνητικά στην αυτοεκτίμησή του, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο του New Brunswick στον Καναδά.

Στην έρευνα συμμετείχαν 260 άνδρες οι οποίοι απάντησαν σε ειδικά ερωτηματολόγια σχετικά με τις σεξουαλικές τους συνήθειες και την ερωτική τους ζωή. Οι περισσότεροι συμμετέχοντες ήταν παντρεμένοι ή συζούσαν με την ερωτική τους σύντροφο, ήταν ηλικίας 23 έως 78 ετών και είχαν κατά μέσο όρο 6 ερωτικές επαφές τον μήνα.

Ο μέσος χρόνος εκσπερμάτωσης ήταν 8 λεπτά από την έναρξη της ερωτικής πράξης. Μία στις τρεις φορές εκσπερμάτιζαν γρηγορότερα από ότι επιθυμούσαν , ενώ μία στις δύο φορές κατόρθωναν να παρατείνουν την διάρκεια της πράξης.

Γενικά οι ερωτηθέντες θεωρούσαν ότι είχαν πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης παίρνοντας ως κριτήρια τον χρόνο που αυτή συνέβαινε από την στιγμή της εισόδου στον κόλπο, αλλά και τον αν μπορούσαν να ελέγξουν τον χρόνο που αυτή θα συνέβαινε.

Τέλος σε πολύ μικρό ποσοστό το πρόβλημα αυτό αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα για τη σύναψη ερωτικών σχέσεων, ενώ λίγοι ήταν και οι άνδρες που ενώ θεωρούσαν ότι αντιμετώπιζαν πρόβλημα, είχαν αναζητήσει τη συμβουλή κάποιου ειδικού.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2018 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.