διαθερμια | αλατι και αιμα | αδενοκαρκινωμα μητρας | τρανσαμιναση | ρινορραγια σκυλου

Το Ευρώ για τα άτομα με προβλήματα όρασηςΜε ειδικά μηχανάκια που θα διανεμηθούν σύντομα από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών θα αναγνωρίζουν τα άτομα με προβλήματα όρασης τα χαρτονομίσματα του Ευρώ, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τα άτομα αυτά, προκειμένου να εξοικειωθούν με το νέο νόμισμα.

Ο Σύνδεσμος διαθέτει επίσης βιβλίο με οδηγίες σε γραφή Μπράιγ, καθώς επίσης και κασέτες, όπου παρουσιάζονται όλες οι απαραίτητες οδηγίες για το Ευρώ.

Οι παραπάνω διευκολύνσεις δεν παρέχονται μόνο σε τυφλούς, αλλά και σε άτομα με προβλήματα όρασης (όπως οι ηλικιωμένοι), που δεν μπορούν να ενημερωθούν με τους κλασσικούς τρόπους (π.χ. φυλλάδια).

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών: Βερανζέρου 31, Αθήνα, ΤΚ 10432
Τηλ. 5245001, 5245455
Fax: 5222112

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2018 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.