Διαρροια κρυος ιδρωτας | πνευμονία | εμφυσημα | εντεροκολίτιδα σε νεογνα | παθησεις γλωσσας+ εξογκώσεις

Το διατροφικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών ΑγώνωνΗμερίδα με θέμα "Ανάγκες του διατροφικού προγράμματος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις" διοργανώνει την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας, καθώς το θέμα της διατροφής εμπλέκεται σχεδόν με το σύνολο των υπόλοιπων προγραμμάτων της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων και ο σωστός σχεδιασμός και εκτέλεση του διατροφικού προγράμματος θα προσδιορίσει κατά μεγάλο μέρος την επιτυχία τους.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα "Ερμής" στον 6ο όροφο του ΕΒΕΑ με τη συμμετοχή της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση γίνεται στο πλαίσιο της συμβολής και της προσφοράς του επιχειρηματικού κόσμου στην καλύτερη διοργάνωση της Ολυμπιάδας του 2004.

Στα πλαίσια της ημερίδας θα εξεταστούν οι δυνατότητες κάλυψης των αναγκών της διοργάνωσης σε προϊόντα διατροφής, ποσοτική και ποιοτική επάρκεια, καθώς και της αναζήτησης των χώρων παροχής της σίτισης.

Περαιτέρω θα αναζητηθούν λύσεις σε θέματα όπως:

- Η παροχή κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο ποιότητας διατροφής, υπηρεσιών και εξυπηρέτησης.

- Η ανάδειξη, μέσα από το γενικό πρόγραμμα των υπηρεσιών παροχής διατροφής, της ελληνικής διατροφής (κουζίνας) και των ελληνικών προϊόντων.

- Η τήρηση της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων.

- Οι καταναλωτικοί κίνδυνοι και η προστασία των καταναλωτών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2018 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.