πανοραμική δοντιών | πονος στη μυτη εσωτερικα | εκτακτες συστολες | αδυνατη μητρα | κυτταρομεγαλοϊός

Οπαδοί του ασφαλούς σεξ οι ΑμερικανοίΗ σεξουαλική συμπεριφορά των περισσότερων Αμερικανών ενηλίκων δε τους θέτει σε κίνδυνο από τον ιό του AIDS, ενώ όσοι είναι ιδιαίτερα "δραστήριοι" χρησιμοποιούν προφυλακτικό, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας του κέντρου πρόληψης και ελέγχου ασθενειών (Centers for Disease Control and Prevention -CDC) στην Ατλάντα.

Στην έρευνα συμμετείχαν 35.000 ενήλικες από 25 πολιτείες, στους οποίους έγιναν ερωτήσεις σχετικά με συμπεριφορά που τους θέτει σε κίνδυνο από τον ιό του AIDS. Η επιλογή των συμμετεχόντων ήταν ένα τυχαίο δείγμα του πληθυσμού.

Σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90%, οι συμμετέχοντες απάντησαν ότι κατά τον περασμένο χρόνο είχαν ένα ή κανέναν ερωτικό σύντροφο. Το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων απάντησαν ότι χρησιμοποίησαν προφυλακτικό στην τελευταία τους επαφή.

Η ομάδα των ατόμων που δήλωσε περισσότερους από έναν ερωτικούς συντρόφους κατά το τελευταίο έτος περιλάμβανε λευκούς, Αφρικανο-αμερικανούς και νέους ενήλικες, οι οποίοι όμως και πάλι δήλωσαν χρήση προφυλακτικού κατά την τελευταία επαφή.

Μόνο ένα 4% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι ήταν θετικοί στην εξέταση για AIDS ή ότι είχαν κάνει κοινή χρήση σύριγγας ή δεν είχαν πάρει προφυλάξεις στο σεξ. Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύονται στο τεύχος Νοεμβρίου του επιστημονικού περιοδικού American Journal of Public Health.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2018 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.