πτυελα | χολοστεάτωμα | μερικη αποκολληση πλακουντα | ποια βαρη κανουν κακο | κοπρανα που επιπλεουν

Διαβαλκανικό Κέντρο: Διαμαρτυρία για ηχορύπανση από νυχτερινό κέντροΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νυχτερινό κέντρο "Θέατρο" πραγματοποίησαν εργαζόμενοι του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, κάτοικοι της Κάτω Πυλαίας, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Πυλαίας, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην ηχορύπανση που προκαλεί το κέντρο.

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο έχει μάλιστα καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της λειτουργίας του κέντρου που αναμένεται να συζητηθεί στις 24 Αυγούστου.

Όπως δήλωσε ο κ. Γιάννης Αμπατζής, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Ιατρικό Διαβαλκανικό, οι ασθενείς διαμαρτύρονται συνεχώς για τον θόρυβο που προκαλείται από το κέντρο και αδυνατούν να κοιμηθούν το βράδυ.

"Σύμφωνα με την ισχύουσα διάταξη, το μέγιστο της ηχορύπανσης πρέπει να ανέρχεται στα 30 ντεσιμπέλ. Σε μετρήσεις που κάναμε ωστόσο, στην είσοδο του νοσοκομείου, η ηχορύπανση έφτανε τα 87 ντεσιμπέλ", σημειώνει ο κ.Αμπατζής. Ξεκαθαρίζει πάντως ότι, με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της Αννας Βίσση, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την καλλιτέχνιδα την οποία και αγαπούν και δεν πρόκειται να πραγματοποιήσουν σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

"Το μόνο που θέλουμε είναι, κινούμενοι πάντα στα πλαίσια του νόμου, να καταδείξουμε το μέγεθος του προβλήματος και να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους ασθενείς", διευκρινίζει ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Ιατρικό Διαβαλκανικό.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2018 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.